Eterul monometilic de dietilen glicol este utilizat în principal ca solvent cu punct de fierbere ridicat pentru cerneală tipografică, coloranți, rășină, celuloză și vopsire. Atunci când este introdus în vopsea, face ca aceasta să curgă, să acopere și să se aplatizeze ușor.
E-mailMai mult
Depresorul punctului de curgere reduce moleculele de legătură din țiței, dispersează și descompune substanțele gelatinoase, reduce aderența și punctul de îngheț al țițeiului, îmbunătățește fluiditatea țițeiului și îndeplinește scopul anti-ceruire.
E-mailMai mult
Demulgatorul este potrivit pentru deshidratarea petrolului din câmpurile petroliere, spargerea emulsiei, utilizat pentru deshidratarea și desalinizarea țițeiului. Poate fi utilizat singur sau în combinație cu alți demulgatori pentru a îndepărta impuritățile.
E-mailMai mult
Polipropilen glicolul (PPG) este un polimer multifuncțional utilizat în principal ca antispumant, lubrifiant, solvent, plastifiant și aditiv cosmetic, fiind utilizat pe scară largă în industrie, procesarea alimentelor și domeniile cosmeticelor.
E-mailMai mult
Polieterul de glicerol, cu structura sa moleculară amfifilică unică, joacă un rol important în utilizarea zilnică în domeniul chimic, textil, medical și în alte domenii. Nu numai că poate emulsiona ușor crema de față și șamponul, dar poate și netezi țesăturile și stabiliza.
E-mailMai mult
Eterul de polioxietilenă izotridecanol are proprietăți excelente de umectabilitate, permeabilitate și emulgare. În industria textilă și de prelucrare a pielii, componentele utilizate ca agenți de degresare, emulgatori și agenți de rafinare au un efect special de emulgare asupra uleiului de aminosilicon.
E-mailMai mult
Esterul fosfat de eter fenolic este un emulgator special și un intermediar chimic utilizat pe scară largă în domeniile emulsificării, solubilizării, umecției, decontaminării și antispumantului solubil în ulei.
E-mailMai mult
Polietilen glicolul (PEG), care are o gamă largă de utilizări chimice, este un solvent foarte bun. Este utilizat pe scară largă în industrie, medicină, cosmetică, aditivi pentru electrozi pozitivi și alte domenii. Număr CAS: 25322-68-3
E-mailMai mult
PEG-20000 este un polietilen glicol cu o greutate moleculară medie de 20000, CAS # 25322-68-3, Aplicarea PEG-20000 este concentrată în principal în domeniile cosmeticelor, industriei, alimentelor și agriculturii.
E-mailMai mult
Fosfatul de tristirilfenol polioxietilen eter este un surfactant utilizat în mod obișnuit ca și compus ester fosfat în domeniul industrial.
E-mailMai mult
AEO-7 este un produs de condensare a alcoolilor grași și a epoxietanului, are proprietăți bune de emulsionare, dispersare și decontaminare și este utilizat pe scară largă ca detergent și surfactant industrial.
E-mailMai mult
Uleiul de ricin etoxilat EL-90 este un surfactant neionic... lichid galben deschis până la solid ceros galben lăptos la temperatura camerei. Poate fi utilizat pe scară largă ca emulgator, solubilizant, agent de umectare, balsam și agent antistatic în industrii.
E-mailMai mult